Frakt & leverans

  • Fast frakt på varor under 2990mm: 1095:- ink moms
  • Fast frakt på varor ÖVER 2990mm. 1875:- ink moms
  • Pack- och emballagekostnad på 250:- tillkommer för varje order.
  • Varor packas normalt inom 24-72 timmar.
  • Leveranstiden är 3-7 dagar.

Beställningar gjorda på vardagar skickas normalt från oss nästkommande dag. Varor som beställs under en helgdag skickas från oss nästkommande vardag. Observera att leveransen kan ta ytterligare några dagar till vissa orter, till exempel i norra Sverige. Vi reserverar oss för eventuella förseningar orsakat av distributör.

Leveranssätt

Leveranser sker endast inom Sverige, fraktbolagen som används är DHL & SCHENKER.

 

Ej utkörd leverans

Din leverans ligger på terminal i 7 dagar. Om du inte svarar när du vill ha leverans inom denna tidsram så skickas godset tillbaks till Nissabo. Vilket innebär en kostnad för dig på 1000kr som skickas i separat faktura. vill du att godset ska köras ut igen. Så tillkommer en frakt på antingen 1095kr eller 1875kr beroende på måttet på godset. OBS! Det är extremt noga att du anger rätt leveransadress och mobilnummer för att minimera risken av tilläggskostnader samt längre leveranstid.

Returer

Enligt marknadsmässig praxis får du tyvärr inte byta eller lämna tillbaka virke, limfog, trä, Orsaken är att trä är ett levande material som är fuktkänsligt och kan bli påverkat vid t.ex. öppnad förpackning eller fel förvaring. Vid frågor om reklamation för fabriksfel kontaktar du oss på kontakt@nissabo.se

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Skulle detta uppstå förbehåller vi oss rätten att i efterhand justera detta. Vi kontaktar dig om det gäller en prisjustering eller förändrar leveranstiden på en vara du beställt och du har då rätt att ändra eller makulera din order.

Returadress

NISSABO
Industrigatan 4
333 92 Broaryd

 

 

Reklamation

Vid reklamation tillämpas konsumentköplagen. Reklamation av en felaktig vara måste göras inom 8dagar efter leverans, annars godkänns ej en reklamation. Reklamationen görs via mejl till oss på kontakt@nissabo.se där du anger ditt ordernummer och anledning till reklamation.

TRANSPORT

obs!

Vid köp av skivor som är över 2990mm längd så är det långfrakt och kommer distribueras med Schenker.

Du som Godsmottagare är ansvarig att se till att det finns lyfthjälp i form av truck eller att du lyfter av godset ihop med en kompis från flaket på lastbilen.

Ingen Chaufför inom logistik branschen kommer kunna hjälpa till att bära av det från flaket. Så det är viktigt att ni tänker på det när ni lägger er beställning. Vi kommer göra en avisering så att Schenker kontaktar er. När de kontaktar er så säger ni att ni har lyfthjälp. Om ni meddelar att ni inte har truck så kommer de inte köra ut godset. (tänk på att ni är 2 som är på plats när godset levereras så att ni faktiskt kan bära av godset).

Köper ni skivor upp till 2990mm långt, så går de med DHL. Då kan transportbolaget ställa av det på marken med att köra ut på gavelhissen.

Inget gods bärs in av Logistik företaget.

 

Transportskada

Vid leverans, syna godset noga innan du skriver på fraktsedlen.

Ser du en fraktskada påpeka det till chaffören. Be han skriva under på fraktsedlen att godset är skadat.

Ta några bilder och skicka till kontakt@nissabo.se. Därefter gör vi en reklamation till fraktbolaget.